Novosti

ČESTITKA UZ 5. LISTOPADA, SVJETSKI DAN UČITELJA Ostanite i dalje lučonoše i svijetlite u budućnost!

Srijeda

U povodu 5. listopada, Svjetskog dana učitelja, čestitku svim učiteljima i učiteljicama, profesorima i profesoricama, odgojiteljima i odgojiteljicama uputili su gradonačelnik Milorad Batinić i njegov zamjenik Marko Friščić. 

-U ime svih građana Grada Ivanca čestitamo vam 5. listopada, Svjetski dan učitelja. Prilika je to da vam zahvalimo na svemu što činite za odgoj i obrazovanje naše djece i mladih. 

Vi ste one tete i stričeki odgojitelji koji u vrtiću prvi dočekujete naše malene.

Vi ste oni koji u školi našu djecu uvodite u svijet znanja i pripremate ih za život, dijeleći s njima njihove radosti i tuge, ali i brojne izazove koji prate njihove školske dane, a posebno doba sazrijevanja i adolescencije.  

Vi ste oni koji odgajate i obrazujete mlade naraštaje te tako oblikujete budućnost našega grada i cijelog našeg društva. Zato je Vaša uloga velika i nezaobilazna.

Stoga, hvala Vam što ste za svoj životni poziv izabrali ovo zanimanje. Svjesni smo da on nije lak i da nagrada za uložen trud i rezultate često nije opipljiva. Međutim, kao što je to napisala jedna vaša kolegica, „učitelj ujedno znači biti i lučonoša i svijetliti u budućnost“!

Zbog svega toga, ostanite i dalje naši lučonoše, uz trajnu zadaću i obvezu zajednice na čuvanju digniteta, časti i ugleda vašeg poziva te osnaživanje vašeg materijalnog položaja!“

print