Novosti

DJEČJI TJEDAN U DJEČJEM VRTIĆU IVANČICE Ples, pjesma, igra, veselje i velika torta na tri kata!

Utorak

Bogat program Dječjeg vrtića Ivančice Ivanec, koji je jučer započeo likovnim aktivnostima u vrtićkom dvorištu te porukama koje su maleni uputili odraslima, nastavljene su danas, posjetom Vrtiću gradonačelnika Milorada Batinića.

Veselo druženje, uz pjesmu s razglasa i ples, priređeno je u vrtićkom krugu, gdje je ravnateljica Milena Golubić pozdravila gradonačelnika i uputila zahvale Gradu za sve što čini kako bi djeci omogućio ugodan boravak u vrtiću i bezbrižno odrastanje.

U nastavku su djeca gradonačelniku rekla svoje želje i što bi još htjeli u svom vrtiću. Pa se tako na popisu želja našlo i novo nogometno igralište, bazen u vrtiću, novi tobogan, ljuljačka i kućice, novi pješčanik, vodeni tobogan… A naodmet, rekli su klinci, ne bi bio i mali crosser, pa i jedan Quad itd.

Mali Roko bio je najkonkretniji: Ja bi šokoladicu! – reklo je dijete te nasmijalo sve nazočne.

Spisak svih dječjih želja već idućih dana stiže u Grad, a neke od njih svakako će se i ostvariti.

U vrtić se praznih ruku ne stiže, pa je malene Grad danas počastio velikom šarenom tortom (na tri kata!), što je izazvalo dječje oduševljenje. Nakon što oprali ruke, vrtićka teta kuharica pobrinula se da svatko dobije komad kolača koji je danas, u takvom velikom i šarenom društvu, bio najveseliji na svijetu!

Napomenimo da torte (u petak) stižu i za mališane Područnog odjela u Radovanu kao i za polaznike Dječjeg vrtića Bambi i dadiljskog obrta Svijet mašte u Ivanečkom Vrhovcu.

Sve spomenuto tek je djelić bogatog programa aktivnosti Dječjeg vrtića Ivančice u povodu Dječjeg tjedna.

One se nastavljaju već sutra (srijeda, 5. listopada), programom za građane koji će oko 10 sati na Kinotrgu Ivanec izvesti skupine Sovice, Pužići, Jagodice i Tratinčice pa stoga pozivamo da u to doba svakako svratite do Kina i pljeskom obodrite našu djecu.

U četvrtak, Grad Ivanec djecu svih vrtića na gradskom području časti besplatnom kino projekcijom Štrumpfova u Kinu Ivanec.

Obilježavanje Dječjeg tjedna završava u petak, programom Pjevamo i plešemo, u vrtićkom krugu.

Malenima želimo veselo, sretno i bezbrižno odrastanje!

print