Novosti

Webinar Poslovne zone Ivanec za obrtnike: Pohvale za organizaciju i suradnju

Petak

U srijedu, 11. svibnja, u organizaciji poduzetničkog centra Poslovne zone Ivanec d.o.o. i Udruženja obrtnika Ivanecodržan je webinar o javnim pozivima za obrtnike, koji su trenutno otvoreni ili će biti otvoreni do kraja 2022. godine.

Webinar na temu „Bespovratna sredstva za obrtnike u 2022. godini“ održan je preko online platforme Microsoft Teams. 

Radionicu su za sve zainteresirane održali voditelji za pripremu i provedbu EU projekata Marko Krobot i Ivana Plahtarić, zaposlenici Poslovne zone Ivanec d.o.o.

Sudionicima se uvodno obratila direktorica Poslovne zone Ivanec mr.sc.oec Lana Labaš kao i tajnik Udruženja obrtnika Dragutin Maloić.

U prvom dijelu prezentacije predstavljeni su pozivi koji su trenutno otvoreni ili su u najavi do kraja ove godine, a u drugom dijelu prezentacije zasebno je predstavljen trenutno otvoreni poziv Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo.

Kraj radionice bio je namijenjen za pitanja i raspravu sa sudionicima.

Za odličnu organizaciju webinara, kao i za kvalitetno pripremljenu i održanu edukaciju, a što su polaznici ovoga puta i posebno istaknuli, Poslovnoj zoni Ivanec d.o.o. zahvalio je tajnik Udruženja obrtnika Ivanec, Dragutin Maloić. Uz iskazano zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, gospodin Maloić najavio je nastavak suradnje te organizaciju drugih uspješnih edukacija i savjetovanja.

Podsjetimo, održavanje edukacija jedna je od usluga Poslovne zone Ivanec poduzetničkoj zajednici, a edukacije će se osim u fizičkom obliku, povremeno održavati i online što i samim korisnicima odgovara jer im je od strane zaposlenika Poslovne zone osigurana tehnička podrška za prijavu i pristup webinaru.

Pozivaju se svi zainteresirani poduzetnici i obrtnici koji nisu bili u mogućnosti sudjelovati na webinaru da se u Projektni ured za EU fondove najave na individualno savjetovanje kako bi u novoj financijskoj perspektivi iskoristili što više bespovratnih sredstava i proveli što više projekata.

print