Novosti

ZAKLADA GRADA IVANCA Mladenka Ravenski - nova upraviteljica Zaklade Grada Ivanca

Utorak

Mladenka Ravenski, svakako najpoznatija i najeksponiranija humanitarna radnica na području Grada Ivanca, aktualna predsjednica Udruge udomitelja Nada i dosadašnja članica Zaklade Grada Ivanca, na prvoj ovogodišnjoj sjednici jednoglasno je izabrana za novu upraviteljicu Zaklade.

Dosadašnja upraviteljica Lidija Kozina, s čelnog je mjesta odstupila zbog osobnih razloga, međutim, ona i dalje ostaje raditi kao punopravna članica gradske zaklade. Tom su joj prilikom svi članovi uputili zahvale na angažmanu i suradnji.

A novoj upraviteljici izrazili su čestitke i podršku u predstojećem radu, gdje Zakladu također čeka rad na osjetljivim temama vezanim uz rješavanje zahtjevnih slučajeva, u pravilu, zamolbi za pomoć u liječenju djece i odraslih od teških bolesti, nabavu lijekova i pomagala, za troškove rehabilitacijskih postupaka, ali i ublažavanje teške neimaštine.

U tom poslu angažirani su svi članovi zaklade, od kojih je svaki specijaliziran za određeno područje, pa takav, timski rad, uvelike pomaže u donošenju kvalificiranih odluka te u provedbi humanitarnih akcija kakvih će sigurno biti i ove godine.

U daljnjem tijeku sjednice odobrene su pomoći teškoj bolesnoj djeci za specijalne terapije i rehabilitacijske postupke, kao i novčana potpora pojedinim osobama, koje se oporavljaju od posljedica teških bolesti, a žive same, s iznimno skromnim novčanim prihodima.

print