Novosti

M. BATINIĆ: Neću dopustiti da Ivanec postane varaždinsko smetlište, s vodom od čijih se svojstava ljudima diže kosa na glavi

Petak

Povodom Odluke resornog ministarstva, koje je ivanečki referendum proglasilo protuzakonitim i štoviše, protuustavnim (!), građanima Grada Ivanca poruku je poslao gradonačelnik Milorad Batinić:

-Ne pada mi na pamet odustati od borbe za ivanečke vodovode, Ivkom-vode i pravo građana da ih se ne zatrpava tuđim smećem! Referendum, doduše, nećemo moći održati, ali budite uvjereni da ću dati sve od sebe kako bismo se oduprli nezapamćenim političkim pritiscima sračunatim na to da pokleknemo i da se građani Grada Ivanca političkim direktivama ponize i srozaju na građane drugog reda!

Neću dopustiti da Ivanec postane varaždinsko smetlište, čijim se ljudima usto nameće voda od čijih se karakteristika ljudima diže kosa na glavi! – poručio je gradonačelnik Milorad Batinić uz poruku da će građani o daljnjim koracima i potezima Grada po pitanju zaštite interesa svih građana, biti pravodobno obaviješteni.

print