Novosti

Turistička zajednica grada Ivanca na novom OPG-u Marčenić u Ivanečkoj Željeznici

Petak

Među brojnim radnim ljetnim aktivnostima Turističke zajednice grada Ivanca izdvajamo radni posjet predstavnika TZ-a OPG-u Marčenić u Ivanečkoj Željeznici.

Riječ je o mladom OPG-u koji je u veljači ove godine osnovan s ciljem uzgoja konja i razvoja turističkih sadržaja vezanih uz edukativni, zdravstveni i sportski turizam. U planu OPG-a je i uređenje smještajnih kapaciteta te ponuda ekoloških eno- i gastro sadržaja.

Budući da su radovi u tijeku, ponuda OPG-a je trenutačno ograničena, no na Ranch Chivasu (ranč je nazvan po prvom konju, koji je vlasnicima osobito ostao u sjećanju) trenutačno su posjetiteljima na raspolaganju šetnje na konju, terensko jahanje i pripreme za terensko jahanje. Na ranču je trenutačno 10 konja različitih pasmina.

Voditelj TZ-a Boris Jagetić Daraboš s vlasnicima OPG-a Mirjanom i Tomislavom Marčenićem razgovarao je o načinima na koji TZ može pomoći u marketingu i promidžbi usluga OPG-a.

Sigurno je da će atraktivni sadržaji i ponuda ovog OPG-a uvelike obogatiti turističku ponudu ivanečkog kraja i cijele Varaždinske županije.

print