Novosti

ZAKLADA SV. MIHAEL Zahvalnicu Gradu Ivancu primio gradonačelnik Milorad Batinić

Petak

U Županijskoj palači u Varaždinu jučer je održan prijam za predstavnike gradova i općina koje su Zakladi za prevenciju kriminaliteta Sveti Mihael donirale financijska sredstva za njen rad. U znak zahvalnosti za njihove novčane donacije, tom su im prilikom uručene zahvalnice.

U ime Grada Ivanca, koji je također prošle godine izdvojio novčanu donaciju za rad Zaklade, zahvalnicu je primio gradonačelnik Milorad Batinić.

Okupljenim gradonačelnicima i načelnicima riječi zahvale uputila je zamjenica župana Silvija Zagorec, naglasivši kako je prevencija općeg kriminaliteta glavna aktivnost ove zaklade. Zahvalu im je uputila i Sandra Županić, predsjednica Upravnog odbora zaklade te istaknula gradove i općine-donatore kao pozitivan primjer vođenja brige o sigurnosti građana. Bilo je riječi i o Javnom pozivu Zaklade Sveti Mihael za dodjelu novčanih potpora koje će biti dodijeljene za programe i projekte koji budu prepoznati kao učinkoviti u prevenciji kriminaliteta, a koji je otvoren do 3. veljače.

print