Novosti

ODMOTAVA SE KLUPKO Jesu li ivanečki izvori vode i Ivkom-vode prodani? Tko postaje novi član NO Varkoma?

Srijeda

U jučerašnjem tekstu u povodu donošenja Vladine Uredbe o uslužnim područjima, slijedom koje ivanečke vodovode, izvore vode na Ivančici i tvrtku Ivkom-vode preuzima Varkom, gradonačelnik Milorad Batinić aktualizirao je više pitanja.

Prije svega: Tko je zaslužan za ovakav ishod? Tko se borio protiv Ivkom-voda i dao „vjetar u leđa“ za donošenje ovakve odluke? Je li slučajno što iza Čistoće d.o.o. (pritisak na Ivanec za preuzimanje smeća iz 15 gradova i općina Varaždinske županije na deponiju u Jerovcu) i Varkoma d.d. (koji preuzima ivanečke vodovode i Varkom-vode) stoji Grad Varaždin kao njihov većinski vlasnik, na čelu s gradonačelnikom Nevenom Bosiljem (SDP)?

I dok u gradsku upravu sa svih strana naviru informacije da u navedenom nikakve slučajnosti nema te o tome da su ivanečki izvori i Ivkom-vode prodani, klupko se polako počinje odmotavati, a istina izlaziti na vidjelo.

Objavljujemo poziv na izvanrednu glavnu skupštinu Varkoma sazvanu za 13. siječnja, na čijem je dnevnom redu izbor jednog člana Nadzornog odbora Varkoma d.d.

Pogledajte o komu je riječ i iz kojeg grada dolazi te tko ga je (i temeljem kakvog „deala“?) uhljebio u Nadzornom odboru Varkoma!

 

print