Novosti

ZA ŠKOLU NOGOMETA NK IVANČICE Stižu montažni objekti na pomoćno igralište u Salinovcu

Ponedjeljak

Za potrebe Škole nogometa NK Ivančice Grad Ivanec je na pomoćnom nogometnom igralištu u Salinovcu završio s gradnjom temelja kao podloge za postavljanje montažnih objekata za potrebe igrača, uprave kluba, sudaca i posjetitelja. 

Izveden je i razvod svih instalacija, a sada se čeka još samo isporuka objekata, koja treba uslijediti idućih dana od strane tvrtke Jedinstvo iz Krapine, kojoj je ovaj posao dodijeljen temeljem provedenog postupka javne nabave.

Postavit će se pet objekata i oni će biti povezani u cjelinu. Dva su za igrače (domaće i goste), u jednom će biti tuševi za igrače i sanitarni čvorovi za igrače i posjetitelje, jedan je namijenjen sucima, a jedan je predviđen kao radna soba. 

Troškove njihove nabave i postavljanja pokriva Grad Ivanec svotom od 450.000 kuna. 

Time se ukupna vrijednost radova koje je Grad dosad proveo na uređenju i opremanju igrališta u Salinovcu penje na gotovo 1,2 milijuna kuna. 

Cilj ovog ulaganja jest osigurati prvenstveno mladim selekcijama NK Ivančice, ali i svima ostalima, kvalitetne uvjete rada i treninga te ispuniti standarde propisane za dobivanje licence ŽNS-a za održavanje natjecanja.

 

print