Novosti

PRIPREME ZA ADVENT U IVANCU (03.12. – 9. 01.) Postavlja se podloga za klizalište u gradskom parku

Ponedjeljak

Grad Ivanec je počeo s pripremama za manifestaciju Advent u Planinarskom gradu. Advent se otvara idući tjedan, u petak, 3. prosinca, a trajat će sve do 9. siječnja iduće godine, dakle, punih 38 dana!

Nakon što su na „trokutu“ na gradskoj špici postavljeni i okićeni borići s novogodišnjom rasvjetom i ograđeni bijelom ogradom, kroz subotu i nedjelju je na za to predviđenoj površini ispred paviljona u gradskom parku počelo postavljanje podloge za klizalište od 300 m2.

Idućih dana bit će postavljene i kućice u kojoj će svim posjetiteljima na raspolaganju stajati ugostiteljska, gastronomska i druga ponuda uobičajena za adventske dane, a u nekim od njih bit će i raznih iznenađenja za male i velike.

I danas su radilište obišli zamjenik gradonačelnika Marko Friščić i v.d. resorne pročelnice Jelena Cuković te na licu mjesta „izbrusili“ još niz detalja vezanih uz prostornu organizaciju i smještaj pojedinih objekata.

Sljedećih dana objavit ćemo i službeni program Adventa u Planinarskom gradu, s brojnim dopadljivim, zanimljivim i simpatičnim sadržajima za sve generacije – od mališana, učenika i mladih, do mladih roditelja, za srednju generaciju, ali i za naše starije sugrađane.

print