Novosti

IVANČICA D.D. Mladim roditeljima prve Froddo cipelice za mališane

Petak

Ivanečka Ivančica d.d., vodeći proizvođač dječje obuće u Hrvatskoj, lijepom je gestom obradovala svoje mlade roditelje, koji su ove godine dobili dobile prinove u obitelji – poklonila im je prve Froddo cipelice za njihove mališane.

S obzirom na to da je Froddo autentična robna marka Ivančice, koju izvozi na svjetska tržišta, u tvrtki smatraju kako u njihovim cipelicama prvi trebaju prohodati upravo mališani njihovih zaposlenika.

 - Ovakve akcije ubuduće ćemo redovito provoditi. Budući da većinu naših zaposlenih čine žene, ulažemo velike napore kako bismo se prilagodili mladim majkama i zadržali ih u tvrtki. Ovo je ujedno naša simbolična dobrodošlica novorođenim bebama – poručio je predsjednik Uprave Siniša Zver.

Ivančica ima razloga za zadovoljstvo rezultatima svoga poslovanja: U prvih 9 mjeseci ove godine na inozemnom tržištu ostvarila je rast prodaje dječjih cipelica za 41%, a kako smo izvijestili, prošloga tjedna joj je na svečanosti dodjele Zlatnih kuna u HGK – Županijskoj komori Varaždin dodijeljeno posebno priznanje za 75 godina kontinuiranog poslovanja.

print