Novosti

OTVOREN JE SPAR U povodu otvaranja supermarketa SPAR DVD-u Ivanec donirao 20.000 kuna!

Četvrtak

Kratkom svečanošću danas je, točno u 8 sati, rezanjem vrpce otvoren SPAR supermarket u Ivancu. Vrpcu su zajednički prerezali predsjednik Uprave SPAR-a Hrvatska Helmut Fenzl, gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić, regionalna voditeljica SPAR-a Margita Kovač i voditeljica supermarketa u Ivancu Andreja Labaš.

Time je označen završetak investicije vrijedne 5,3 milijuna eura koju je ugledni ulagač iz više razloga odlučio realizirati upravo u Ivancu.

Ulaganje je realizirano u rekordnom roku, što potvrđuje da je od polaganja kamena temeljca (početkom srpnja) do otvaranja iznimno modernog objekta prošlo tek nekoliko mjeseci.

Poslovni krug SPAR supermarketa prostire se na površini od 7.600 m2 u Ul. P. Preradovića bb. Novi prodajni objekt ima 1.200 m2 prodajne površine, a u njemu je otvoreno 40-ak novih radnih mjesta.

Ispred objekta je moderno parkiralište sa 120 parkirnih mjesta. Kupcima na raspolaganju stoji raskošna ponuda roba za široku potrošnju.

-Drago mi je da su od danas raznolikost, bogatstvo i posebnost naše ponude dostupni svim stanovnicima ovoga kraja. I ponosan sam što u ovim izazovnim vremenima nastavljamo s ambicioznim širenjem naše prodajne mreže i otvaranjem novih radnih mjesta, čime potvrđujemo dobre odnose i suradnju s lokalnom gradskom upravom. Upućujem zahvalnost na pomoći i potpori gradskoj upravi Ivanec koja nam je svih ovih mjeseci bila sjajan suradnik u realizaciji ove investicije - izjavio je H. Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Zadovoljstvo investicijom izrazio je i gradonačelnik Batinić:

- Veseli nas dolazak uglednog trgovačkog lanca u Ivanec i otvaranje više desetaka novih radnih mjesta. Ovime naš grad još jednom potvrđuje svoj business friendly status, ali i status dobrog i pouzdanog partnera privatnim investitorima. Iako je rješavanje brojnih logističkih i drugih potreba i problema tijekom posljednjih mjeseci bio velik izazov i za gradsku upravu, koja je sa svoje strane također morala osigurati  financijske pretpostavke i odraditi višestruko veći opseg poslova, mislim da smo sve uspjeli odraditi na obostrano zadovoljstvo. Vjerujem da su zadovoljni i građani, pogotovo ako su dobili bolju uslugu i povoljnije cijene. Konkurencija je zdrava! – naglasio je gradonačelnik Batinić koji je potom u društvu g. Fenzla, razgledao objekt.

U povodu otvaranja supermarketa u našemu gradu, SPAR je DVD-u Ivanec donirao 20.000 kuna za nabavu specijalnih vatrogasnih čizama.

Radove na gradnji objekta izvedenih prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima izveo je Kamgrad d.o.o. iz Zagreba.

print