Novosti

U srijedu, 27. listopada, 7. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Srijeda

Nova, 7. sjednica Gradskog vijeća Ivanec sazvana je za srijedu, 27. listopada. Održat će se u Kinodvorani Ivanec, a počet će redovitim aktualnim satom.

Na dnevnom redu su izvješća o poslovanju gradskih ustanova i tvrtki (za 2020.) kojima je Grad Ivanec osnivač ili u njima ima vlasničke udjele, a koja, slijedom zakonskih propisa, mora razmotriti predstavničko tijelo jedinice lokalne samouprave.

Riječ je o financijskim izvješćima Ivkoma d.d., Ivkom-voda d.o.o., Varkoma d.d., Čistoće d.o.o., Poslovne zone Ivanec d.o.o. te Dječjeg vrtića Ivančice i Pučkog otvorenog učilišta Đuro Arnold.

Pred Vijećem će se naći i izvješće o radu gradonačelnika i o izvršenju gradskog proračuna u prvih šest ovogodišnjih mjeseci te Program rada Savjeta mladih za 2022. godinu.

U drugom dijelu sjednice gradski vijećnici donijet će rješenja o imenovanju članova više povjerenstava i odbora i to: Gradskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda, Povjerenstva za ravnopravnost spolova, Odbora za predstavke, pritužbe i prijedloge građana, Povjerenstva za dodjelu javnih priznanja Grada Ivanca, Povjerenstva za imenovanje ulica i trgova, zatim, članova Savjeta za zaštitu potrošača javnih usluga te Povjerenstva za ocjenu arhitektonske uspješnosti.

Također, vijećnicima će biti predočena i izvješća o korištenju sredstava proračunske zalihe od lipnja do rujna ove godine.

Početak sjednice je u 18 sati.

print