Novosti

GRAD IVANEC Poziv zainteresiranima na besplatno sudjelovanje na 7. gospodarskom sajmu u Varaždinu

Ponedjeljak

Grad Ivanec  i  Poslovna zona Ivanec d.o.o. sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova, vlasnike turističkih i ugostiteljskih objekata te naročito, privatne iznajmljivače,  pozivaju na zajedničko sudjelovanje na 7. gospodarskom sajmu u Varaždinu u petak i subotu, 18. i 19. lipnja 2021.

Nastup za sve navedene skupine je besplatan, a sve troškove kotizacije, promidžbe i sudjelovanja pokriva Grad Ivanec.

Sajam se održava na Kapucinskom trgu, a službeno bit će u petak, 18. lipnja, u 12:00 sati.

Pozivamo Vas da i ove godine predstavite svoje poslovanje i poduzeće, Vaše proizvode i usluge te Vaše turističke objekte i kuće za iznajmljivanje na ovoj važnoj gospodarsko – poduzetničkoj manifestaciji Varaždinske županije.

U sklopu sajma Grad Ivanec i gradska tvrtka Poslovna zona Ivanec d.o.o. ove će godine poseban naglasak staviti na promociju turističkih potencijala Grada Ivanca te lokacije ivanečkog kraja kao turističke destinacije kontinentalnog turizma pa u skladu sa tim, i na privatne subjekte koji već posluju u turizmu.

Rent-a-kliet i Program turističkih poticaja

Na sajmu će biti predstavljen i inoviran turistički projekt Grada Ivanca „Rent – a kliet“ te Program poticaja za razvoj turizma.

Svi sudionici pozvani su da pripreme ili koriste svoj vlastiti promo materijal u obliku za koji smatraju da ih najbolje predstavlja (letak, brošura, promo proizvod, baner, itd.), a koji će na izložbenom prostoru biti primjereno istaknut.

Za nastup na Sajmu izradit će se zajednički promo materijal u obliku promotivnog letka/brošure (pregled poslovnih ponuda tvrtki s ivanečkog područja).

Idejno osmišljavanje izgleda i sadržaja tog promo materijala će odraditi Poslovna zona Ivanec d.o.o.

Poziv novim privatnim iznajmljivačima

Naročito pozivamo te nudimo pomoć kod osmišljavanja promo materijala za predstojeći sajam novoosnovanim privatnim iznajmljivačima koji su tek krenuli s poslovanjem, pa u ovom trenutku možda još nemaju spreman materijal. Pomoć kod osmišljavanja materijala je besplatna.

Troškove organizacije i pripreme sajma, najam izložbenog prostora, štand, priključak struje, najam prateće opreme, čišćenje štanda, osiguranje, opremanje štanda i osobe koje će biti prisutne na štandu i aktivno sudjelovati/predstavljati Vašu tvrtku, u cijelosti  snose Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. te se od poduzetnika kao sudionika ne očekuje sudjelovanje u organizacijskim troškovima.

Takva usluga je dio programa bespovratnih potpora za poticanje lokalnog poduzetništva te nosi oznaku BFC (poticaj razvoju povoljnog poslovnog okruženja).

Osim toga u sklopu sajma održat će se i prezentacije, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave  i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda,  cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje. Ulaz na sajam oba dana je besplatan.

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pozivaju sve ivanečke poduzetnike koji se odluče na zajedničko predstavljanje, da se u vrijeme otvaranja sajma, u petak, u 12 sati okupe na zajedničkom štandu.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da potvrdu sudjelovanja te pripremljeni materijal za promociju Vaše tvrtke ili projekta dostavite najkasnije do  srijede, 16. lipnja 2021. na mail: [email protected].

Sve dodatne informacije dostupne su na tel. 042/492-870, Poslovna zona Ivanec. 

print