Novosti

Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Grada Ivanca za 2020. godinu

Ponedjeljak

Objavljen je Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Grada Ivanca za 2020. godinu.

Prijedloge za dodjelu javih priznanja Povjerenstvu za dodjelu priznanja mogu uputiti: građani grada Ivanca, gradonačelnik, poduzeća i druge pravne osobe, tijela lokalne samouprave, ustanove i udruge građana.

Javna priznanja mogu se dodjeljivati građanima grada Ivanca i drugim osobama,  udrugama,  drugim lokalnim zajednicama, ustanovama, poduzećima  i drugim pravnim osobama, vjerskim zajednicama, učenicima i studentima te volonterima za istaknute uspjehe u radu i djelovanju kojima osobito pridonose razvoju i boljitku grada Ivanca ili pojedinih njegovih djelatnosti.

Javna priznanja koja se mogu predlagati temeljem ovog poziva su:

  • Plaketa Grada Ivanca i Zahvalnica Grada Ivanca (za iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značaja za razvitak i ugled Grada, a naročito za uspjehe u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture, odgoja i obrazovanja, sporta, zaštite okoliša i ekologije te drugih javnih djelatnosti kao i poticanje aktivnosti koje su navedenome usmjerene),
  • Mala plaketa Grada Ivanca (posebno priznanje koje se dodjeljuje učenicima i studentima kao i svim mladima do 29 godina koji svojim posebnim postignućima promiču grad Ivanec),
  • Nagrada „Volonter godine“ (nagrada za nesebičan i dobrovoljan prilog u volonterskom radu dodjeljuje se istaknutim volonterima u svim područjima djelovanja).

Pismeni prijedlozi s obrazloženjem dostavljaju se Povjerenstvu za dodjelu priznanja  najkasnije do 1. ožujka 2021. godine, na adresu: Grad Ivanec, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, Ivanec.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel. 404-876 – Upravni odjel za lokalnu samoupravu, imovinu i javnu nabavu.

print