Novosti

Djed Mraz stigao u Ivanec, dočekao ga prepun sandučić dječjih pisama!

Srijeda

Kao što je prije koji dan i najavio, danas je Djed Mraz stigao u Ivanec kako bi pokupio pisma što su mu ih uputila djeca i mališani putem poštanskog sandučića Rudolf Expressa postavljenog na Kinotrgu.

Dočekao ga je prepun sandučić pisama s dječjim željama te najljepšim crtežima mališana ivanečkih dječjih vrtića Ivančice i Bambi i druge djece.

 Jasno, čim su klinci uočili (i čuli) Djeda u njegovu prepoznatljivom izdanju, pohrlili su na fotografiranje s njim te na pokoji bombon kojima je napunio džepove.

Podsjećamo, riječ je o projektu „Priče Djeda Mraza“ čiji je pokrovitelj Grad Ivanec, a koji je pokrenut s ciljem da se dječici u ovim specifičnim danima omogući doživljaj Djeda Mraza, blagdansko ozračje i čarolija darivanja.

Susret s Djedom omogućen im je na web stranici www.pricedjedamraza.com na kojoj djeca mogu gledati blagdanske video priče koje im priča i čuti Djedove personalizirane čestitke.

Također, na stranici je dostupna i galerija njihovih pisama i crteža, a mogu online i razgovarati s Djedom Mrazom. Također, Djed čita njihova pisma i predstavlja najljepše dječje crteže.

Djeca Djedu Mrazu mogu pisati i online (svi podaci na web stranici), a pisma u sandučić na Kinotrgu ubacivati sve do 31. prosinca.

print