Novosti

Radovi na asfaltiranju 5,6 km nerazvrstanih cesta u punom jeku – asfaltirano 1.000 metara ceste do zaseoka Kozulići

Utorak

U sklopu ovogodišnjih modernizacijskih radova na nerazvrstanim cestama na području grada Ivanca – kojima će se asfaltirati 5,6 km cesta vrijednih više od 3 milijuna kuna - asfaltirana je i cesta do naselja Kozulići u Margečanu.

Naselje je to do kojeg se dosad moglo samo makadamskom cestom.

Asfalt je položen na gotovo 1.000 metara ove cestovne dionice.

U pratnji predsjednika Vijeća M-a Margečan Zvonka Brežnjaka i gradske vijećnice iz toga naselja Danice Prašnjak, radove na asfaltiranju obišao je gradonačelnik Milorad Batinić sa stručnim službama iz Upravnog odjela za komunalne poslove.

Domaćini nisu krili zadovoljstvo obavljenim radovima, to više što je riječ o razmjerno dugoj dionici koja do naselja vodi kroz slabo naseljeno područje.

- Iako je coronakriza smanjila gradski proračun pa ćemo mnoge rashode morati smanjivati, modernizacija cesta jedan je od onih projekata koje nećemo dirati. Ovime samo nastavljamo ispunjavati obećanje, a to je asfalt do zadnje kuće na administrativnom području grada Ivanca – zaključio je gradonačelnik.

U sklopu ovogodišnjih radova, već su asfaltirane planirane dionice u Kaniži i Osečkoj, a slijede radovi na više dionica u Ivancu te u Seljancu, Lovrečanu, Jerovcu, Bedencu, Gečkovcu i Prigorcu.

print