Novosti

Uz bečki valcer i vatromet, Ivanec uplovio u Novu 2020. godinu

Srijeda

Odbrojavanjem zadnjih desetak sekundi Staroga ljeta i vatrometom koji je točno u ponoć tisućama boja „rascvjetao“ nebo nad Ivancem, mnogobrojni Ivančani i građani drugih naselja širega našega kraja na ivanečkoj su gradskoj špici ispratili Staru i dočekali Novu 2020. godinu.

Prve trenutke Novoga ljeta obilježile su čestitke i želje da nam bude bolje, ljepše, uspješnije i zdravije, čime se i naš grad pridružio planetarnom slavlju i univerzalnim željama da nam Nova godina postane i novi početak i donese ispunjenje želja.

Sa središnje bine, na kojoj se Damir Mavrek i društvo iz Petog elementa nisu štedjeli, prve čestitke građanima uputio je gradonačelnik Milorad Batinić te svima poželio zdravlje, uspjeh i sreću.

Na prepunoj gradskoj špici okupilo se veliko mnoštvo građana koji su uživali u glazbi, zabavi, plesu i druženju. Za tu je prilika špica bila zatvorena za promet, dok je u novogodišnjoj noći bilo otvoreno klizalište, a tu su priliku mnoga djeca iskoristila da iz Stare doslovce „ukližu“ u Novu godinu.

Doček Nove godine na središnjem gradskom trgu i ove je godine organizirao Grad Ivanec.

A kakva je atmosfera vladala na dočeku, pogledajte u priloženoj galeriji fotografija.

print