Novosti

MOTOMRAZOVI Motorizirani djedovi u božićnom pohodu Ivancu

Petak

Povorka s više od 70 bjelobradih moto djedova i baka mrazica na samo je Štefanje na svojim moćnim ljubimcima „dojahala“ na ivanečku špicu te, jedanaestu godinu za redom, donijela radost brojnim okupljenim klincima i njihovim roditeljima.

Tradicionalnom božićnom krstarenju našim krajem članovima ivanečkog Motokluba Jal ove su se godine, u nikad većem broju, pridružili njihovi prijatelji iz cijele Hrvatske, pa je parkiralište ispred Konzuma gotovo bilo pretijesno za veliko mnoštvo koje se slilo u gradski centar kako bi dočekalo nesvakidašnje goste.

Atraktivna povorka i moćni moto park ponovno su se pokazali kao prvorazredna atrakcija pa i ne čudi što je i ovoga puta susret protekao u znaku razgledavanja i divljenja voznom parku, a sve to uz topli čaj za male i kuhano vino za velike.

Djedovi su brojnoj djeci i mališanima na dar donijeli 300 slatkih paketića, a slijedom tradicije, u nabavi darova i ove im je godine pomogao Grad Ivanec.

S obzirom na to da je istovremeno u punom pogonu bilo i klizalište na kome su klizali i mali i veliki, dok su se ispred kućica, u dobrom raspoloženju, okupljeni građani u velikom broju grijali uz kuhano vino i čaj, prepuna gradska špica pretvorena je u prekrasno blagdansko društveno okupljalište.

print