Novosti

Idućih dana niz nikolinjskih programa; Grad klincima poklanja crtiće u Kinu, stiže i sv. Nikola

Utorak

I klinci našega kraja već se naveliko spremaju za doček sv. Nikole.

Najdražeg sveca u srijedu će, 4. prosinca, prvi dočekati članovi Ivanečkog sunca, udruge koja okuplja osobe s intelektualnim poteškoćama.

Doček sv. Nikole oni će ujedno spojiti s obilježavanjem 3. prosinca, Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, te tim povodom u Kinu Ivanec prirediti prigodan program.

Pridružit će im se i djeca iz Dječjeg vrtića Bambi, mladi folkloraši KUD-a Salinovec i učenici Osnovne škole Ivanec.

U predvorju kina bit će i prodaja božićnih ukrasa i rukotvorina koje su članovi Sunca izradili na svojim terapijskim radionicama, a sav prihod bit će usmjeren u rad udruge. Predstava počinje u 17 sati.

U petak, 6. prosinca, sv. Nikolu dočekat će i mališani Dječjeg vrtića Ivančice i njegova područnog odjela u Radovanu.

Sve njih – polaznike redovitog programa, igraonica i male škole u svojoj velikoj dvorani ugostit će Hotel Orion, generalni sponzor ove manifestacije.

Hotel je zajedno sa svojim poslovnim partnerima osigurao čak 350 poklona za svu vrtićku dječicu, a k tome će sve mališane i njihove roditelje počastiti klipićima, kolačima i sokovima.

Malene očekuje i prigodan zabavni program s dolaskom čak dvaju svetih Nikola, koji će im podijeliti slatke paketiće.

A u petak u 18 sati i u subotu u 16 sati, svu djecu očekuje i besplatan crtić u Kinu, koji im poklanja Grad Ivanec. Na rasporedu je animirani film Grinch.

Posebno napominjemo da će nakon završetka projekcije crtića u subotu svu djecu na izlasku iz Kina dočekati sv. Nikola te ih počastiti bombonima.

Ulazak je besplatan za djecu do 15 godina.

Karte za besplatne projekcije mogu se podići na blagajni Kina Ivanec u radno vrijeme blagajne - jedan sat prije prve projekcije, prema rasporedu projekcija.

Moguće je podići do 5 besplatnih karata.

Za odrasle cijena karte iznosi 10 kuna.

print