Novosti

Grad Ivanec i Poslovna zona: Poziv poduzetnicima za besplatni nastup na Međunarodnom sajmu REXPO u Zagrebu (26. i 27. XI.)

Ponedjeljak

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. pozivaju sve zainteresirane poduzetnike (bez obzira na djelatnost), vlasnike turističkih objekata i kapaciteta, OPG-ove i sve ostale ustanove i organizacije na zajednički nastup na sajmu REXPOkoji će se 26. i 27. studenog održati u prostorijama kongresnog centra City Plaze Zagreb (bivši HYPO EXPO XXI Business Center).

REXPO Zagreb 2019. međunarodni je poslovni sajam investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i pratećeindustrije za Jadransku regiju (www.rexpo.hr), koji se ove godine održava po 8. put.

Na sajmu je Grad Ivanec dosad sudjelovao više puta te uspješno predstavio ivanečke tvrtke, biznise i turističku ponudu, kao i vlastite ulagačke mogućnosti i usluge za poduzetništvo.

Nastup na REXPO-u naročito je bio uspješan prošle godine, kada se, uz Grad i Poslovnu zonu Ivanec, na sajmu odlično predstavilo 12 ivanečkih tvrtki i kada su rezultati nadišli očekivanja osobito u segmentu turističke ponude za koju je zabilježen neočekivano velik interes domaćih, ali i stranih posjetitelja i izlagača.

Sajam Rexpo namijenjen je investitorima, izvođačima,građevinskim tvrtkama, projektantima, inženjerima, konzultantima, bankama, zakupcima, hotelijerima, predstavnicima ministarstava, poslovnim zonama i svima onima, koji nude svoje kapacitete ulagačima (bilo da se radi o zemljištu ili nekretninama).

I ove godine na 2.500 m2 izložbenog prostora na REXPO-u će se predstaviti tvrtke i projekti iz Hrvatske i zemalja u regiji.

Sukladno najavama, održat će se i forumski dio, koji se sastojiod niza stručnih rasprava, konferencija i predavanja te mogućnosti da se sudionici predstave kroz prezentacije svojih projekata i unaprijed dogovore sastanke s tvrtkama i poslovnim partnerima za koje su poslovno zainteresirani (lista sudionika i stručnih izlaganja je objavljena na www.rexpo.hr).

Stoga Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. i ove godine, u želji da podrže poslovne aktivnosti lokalnih poduzetnika,pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže u zajedničkom izložbenom prostoru te prezentiraju svoju tvrtku, proizvodni program ili namjeru investicijskog ulaganja, kupnje ili iznajmljivanja nekretnina i zemljišta, građevinsku i ostalu prateću industriju, turističke i hotelijerske kapacitete itd.

Ove godine posebna važnost pridat će se promociji turizma i turističke ponude ivanečkoga kraja, a u skladu s novom orijentacijom i novim turističkim brendom Ivanca kao Planinarskog grada.

U ovom kontekstu na nastup na REXPO-u naročito su pozvani vlasnici domaćih turističkih kapaciteta (hoteli, restorani, OPG-ovi, izletišta, iznajmljivači B&B ponuđači i dr,).

Sve troškove nastupa na REXPO-u pokriva Grad Ivanec

Troškove organizacije, kotizacije, promotivnih aktivnosti, zajedničkih promotivnih materijala, usluge networkinga i poslovnog povezivanja te sudjelovanja za sve koji se prijave snosi Grad Ivanec.

Pripremu, organizacijsku potporu i aktivno predstavljanje tvrtke za sudionike će besplatno odraditi Poslovna zona Ivanec d.o.o. te biti domaćin na izložbenom prostoru tijekomdva dana trajanja sajma.

Dakako, organizatorima bi bilo drago kad bi im se na sajmu mogli pridružiti i sami izlagači, to više što je neposredni kontakt poduzetnika s interesentima za njihove proizvode i usluge ipak najoptimalniji. Za te će svrhe na raspolaganju biti nekoliko kotizacija i besplatnih ulaznica za poduzetnike.

Od poduzetnika se ne očekuje se sudjelovanje u organizacijskim troškovima. 

Takva usluga je dio programa bespovratnih potpora za poticanje lokalnog poduzetništva te nosi oznaku BFC (poticaj razvoju povoljnog poslovnog okružja).

Zajednički promo materijal 

Za zajednički nastup na sajmu izradit će se zajednički promo materijal u obliku promotivnog  letka/brošure i promo videa/prezentacije (pregled poslovnih ponuda tvrtki sivanečkog područja).

Za prikupljanje podataka, sve zainteresirane tvrtke molimo da dostave popunjeni upitnik (u prilogu). 

Idejno osmišljavanje izgleda i sadržaja zajedničkog promo materijala će odraditi Poslovna zona Ivanec d.o.o. 

Svi izlagači na sajmu naročito su pozvani da za potrebe izrade promo materijala pošalju nekoliko fotografija te logo tvrtke. 

Vlastiti promo materijal 

Svaki od sudionika također je pozvan da pripremi novi ili koristi svoj postojeći promo materijal u obliku za koji smatra da ga najbolje predstavlja. 

Prihvatljivi materijali su: letak, brošura, promo proizvod malih dimenzija, roll up baner, a također i promo video (u prihvatljivom formatu), koji će se na izložbenom prostoru primjereno istaknuti, odnosno emitirati na TV displayu.

Kao i kod svih dosadašnjih zajedničkih nastupa na sajmovima, predviđeno je zajedničko sudjelovanje na otvorenju sajma te priprema poslovnih sastanaka ukoliko netko od sudionika iskaže potrebu.

Predstavljanje poslovnog imenika – IvanecBiz

Na sajmu će biti predstavljen i web katalog, poslovni imenik IvanecBiz (www.ivanecbiz.com), kojim se promovira ivanečko lokalno poduzetništvo.

Riječ je o besplatnoj on line usluzi koja je uvedena ove godine, a financirana je iz EU projekta, s namjerom da na jednom mjestu objedini poslovne kontakte svih ivanečkih tvrtki, obrta i OPG-ova. IvanecBiz ujedno predstavlja i način njihove virtualne i digitalne promocije, što je dodatna podrška koju Grad i Poslovna zona pružaju njihovu razvitku.

Iskaz interesa i potvrda sudjelovanja 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na REXPO-u, molimo da potvrdu sudjelovanja te pripremljeni materijal za promociju Vaše tvrtke ili projekta dostavite najkasnije dosrijede, 20. studenog 2019. na mail: [email protected] ili [email protected]

Promotivne materijale dostavite na adresu: Poduzetnički inkubator Ivanec, Ul. V. Nazora 6/II.

print