Novosti

Ivkomu d.d. dodijeljen AAA certifikat bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznata oznaka izvrsnosti poslovnog subjekta

Četvrtak

Ivkom d.d. jučer je postao ponosni nositelj BISNODE AAA certifikata bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznate oznake izvrsnosti poslovnog subjekta, koji je potvrda dugogodišnjeg sustavnog, kvalitetnog i uspješnog poslovanja Ivkoma te ga, kao certificiranu tvrtku, svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok tvrtkama iz Europske Unije.

Ivkomu d.d. ovo je prestižno priznanje kvalitete njegova rada dodijeljeno jučer na svečanosti u dvorani City Plaze Zagreb, a primili su ga generalni direktor Ivkoma d.d. Mladen Stanko i voditeljica sektora općih poslova i nabave Petra Štajcer.

Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja i dugogodišnja je međunarodna praksa koja nositeljima certifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala poduzeća iz segmenta njihova poslovanja.

Ujedno klijentima i partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja, kako iz perspektive financijske sposobnosti, tako i iz perspektive odgovornog poslovanja.

print