Novosti

Uređuje se društveni dom Vuglovec-Gečkovec, radovi vrijedni 391.600 kuna

Petak

U sklopu velikih ovogodišnjih radova na uređenju društvenih prostora u pet mjesnih odbora, obavljaju se i opsežni radovi na društvenom domu koji će zajedno koristiti građani mjesnih odbora Gečkovca i Vuglovca. 

U ovoj fazi izvode se svi radovi na unutarnjem uređenju (do završetka), a obuhvaćaju postavljanje hidro- i toplinske izolacije, žbukanje, glazuru, soboslikarske radove, postavljanje podne i zidne keramike, kompletnih elektroinstalacija i rasvjetnih tijela, vodovoda i odvodnje te uređenje sustava grijanja na plin preko plinskog bojlera i radijatora. 

Žbukanje unutrašnjosti objekta završilo je jučer, a u ponedjeljak počinje postavljanje hidroizolacije i pripreme za glazure.

Radove izvodi Zidarsko-fasaderski obrt Đuras iz Margečana. 

Investitor je Grad Ivanec, koji radove u ovoj fazi financira svotom od 391.600 kuna.

Radove je u međuvremenu obišao gradonačelnik Milorad Batinić sa suradnicima koji je tom prilikom o njihovu daljnjem tijeku razgovarao s predsjednicom Vijeća MO-a Vuglovec Marinom Putar, s predstavnicima izvođača te s nadzornim inženjerom Mladenom Strmečkim iz IPC-a inženjering d.o.o. Ivanec.

Djecu i mještane ovoga kraja posebno je obradovalo uređenje dječjeg igrališta na kome su proteklih dana montirane sprave – ljuljačka, njihaljka, klackalica i konjić.

print