Novosti

USPJEH Ivanečki fotograf Domagoj Sever otvorio izložbu Sights of Croatia u Kuala Lumpuru (Malezija)

Petak

U suradnji s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova, a u sklopu projekta kulturne promidžbe, javne diplomacije i međunarodne prepoznatljivosti Republike Hrvatske, na sam Dan državnosti u glavnom malezijskom gradu otvorena je izložba ivanečkog fotografa Domagoja Severa nazvana Sightsof Croatia. 

Autor je izložio 30 fotografija koje redom prikazuju najljepše hrvatske kulturne i prirodne ljepote, a među njima su i četiri fotografije iz naše županije – dvije iz Trakošćana, jedna iz Varaždina te jedna s motivom lepoglavske čipke.

Izložba je organizirana u suradnji s veleposlanikom Krešom Glavačem i Veleposlanstvom u Kuala Lumpuru, koje pokriva Vijetnam, Laosku Narodnu Demokratsku Republiku, Mjanmar, Brunej Darussalam i Kambodžu. 

Izložba je otvorena pred tristotinjak uzvanika na predivnom Wet Decku hotela W. 

Nakon Kuala Lumpura, izložba putuje u Hanoi (Vijetnam), Jakartu (Indonezija) i Tokio (Japan) što znači da će najljepše hrvatske prirodne i turističke vrednote imati prilike vidjeti javnost Dalekog istoka, koja zadnjih godina pokazuje velik interes za turističke posjete Hrvatskoj.

Čestitamo autoru!

print