Novosti

Čestitka gradonačelnika M. Batinića u povodu 1. listopada, Međunarodnog dana starijih osoba

Ponedjeljak

U povodu obilježavanja 1. listopada, Međunarodnog dana starijih osoba, gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić svim je osobama treće životne dobi uputio čestitku sljedećeg sadržaja:

Dragi sugrađani!

Međunarodni dan starijih osoba obilježavamo, prije svega s ciljem senzibiliziranja i boljeg razumijevanja građana za brojne probleme s kojima se u svakodnevnom životu susreću osobe treće životne dobi.

Mnogo je problema koje donose pozne godine, a kojih smo svi mi duboko svjesni, to više što godine nikoga neće mimoići. Jer Vaši problemi danas - problemi su mlađe generacije sutra.

Želim Vam iskreno zahvaliti za sav trud i doprinos što ste ga tijekom svoga aktivnog radnog vijeka dali za našu sadašnjost, za naš grad i njegov razvitak.

Hvala Vam za iskustvo i mudrost koju nam prenosite, a koje su nam često dragocjen putokaz u profesionalnom radu i svakodnevnom životu.

Uz želju da i dalje aktivno sudjelujete u svim područjima društvenog, političkog i inog života, čestitam Vam Međunarodni dan starijih osoba, a za sve Vaše inicijative u Gradu ćete uvijek imati partnera – stoji u čestitki koju gradonačelnik M. Batinić svim osobama starije dobi upućuje sa svojim zamjenicima Lidijom Kozina i Brankom Putarekom te predsjednicom Gradskog vijeća Ivanca Ksenijom Sedlar Đunđek.

print