Novosti

Oproštaj s maturantima Srednje škole Ivanec generacije 2016./2017.

Četvrtak

Podjelom završnih svjedodžbi i svečanošću u srednjoškolskom amfiteatru koji je u srijedu, 28. lipnja, bio pretijesan za mnoštvo dirnutih roditelja, rodbine i profesora, više od 130 maturanata ivanečke Gimnazije, Ekonomske i Strukovne škole oprostilo se od Srednje škole Ivanec.

Opraštajući se u ime školskog kolektiva od još jedne uspješne generacije učenika, ravnateljica Lidija Kozina, aktualna ivanečka dogradonačelnica, podsjetila je na zajednički četverogodišnji, odnosno, trogodišnji rad i školovanje u kojemu su profesori sa svojim učenicima zajedno prolazili i kroz uspone i padove, proživljavali radosti i tuge i stjecali nova iskustva.

- Danas samo mogu istaknuti radost i ponos što smo imali prilike sudjelovati u vašem odgoju i sazrijevanju. Na uloženom trudu zahvaljujem profesorima, ali i vama, roditelji, koji ste nam povjerili odgoj i obrazovanje svoje djece. Na budućem putu želim vam da i dalje težite višem i boljem, da opravdate povjerenje koje smo vam poklonili te da s vjerom u sebe i vlastite mogućnosti ostvarite svoje snove – poručila je maturantima mr. sc. L. Kozina.

Prigodan glazbeni program u nastavku je izveo Zbor Srednje škole Ivanec, a između pojedinih izvedbi maturanti su pojedinačno predstavljeni, nakon čega su im razrednici svečano uručili svjedodžbe. U ime svih maturanata, od škole, profesora i cijelog školskog kolektiva oprostio se učenik 4. G2 razreda Mislav Habijanec.

U skladu s dugogodišnjom tradicijom, nakon službene ceremonije i ove su godine, uz glasno klicanje, visoko u zrak poletjele modre maturantske kape!

print