Novosti

Plesni klub Ivančica: Plesačice izborile nastup na Svjetskom prvenstvu

Ponedjeljak

Sjajan uspjeh članica Plesnog kluba Ivančica na natjecanju ESDU DanceStar Croatia 2017. u Zagrebu, koji je dio međunarodne plesne turneje DanceStar World Tour 2017. i ujedno, kvalifikacijski turnir za svjetsko natjecanje. Potvrđuje to podatak da su se u golemoj konkurenciji 1.700 plesača iz Austrije, Slovenije, BiH i Hrvatske naše plesačice u više kategorija plasirale na Svjetsko prvenstvo World Dance Masters, koje će se od 24. do 28. svibnja održati u Poreču.

U A ligi (top klasa), boje Ivanca i svog kluba branit će plesačica Marina Cujzek u kategoriji senior lyrical solo. U senior open grupi, na svjetsko se plasirala skupina ivanečkih plesačica u sastavu: Helena Galić, Ana-Marija Strmečki, Paula Svetec, Nika Putar, Korina Šincek, Lea Canjuga, Martina Osmanović i M. Cujzek.

U B ligi (standard), plasman na svjetsko natjecanje su u senior jazz parovima izborile Martina Osmanović i M. Cujzek, zatim, minići open formacija te junior open grupa.

Inače, na ovom je natjecanju Plesni klub Ivančica sudjelovao s 11 točaka u različitim kategorijama i dobnim skupinama, a većina ih je postigla odlične rezultate.

print