Novosti

Obnovljena kinodvorana Ivanec u sjaju dočekuje svečano otvaranje u četvrtak, 29. prosinca

Srijeda

Grad Ivanec i Pučko otvoreno učilište „Đuro Arnold“ kraju privode završne pripreme za sutrašnje svečano otvaranje obnovljene kinodvorane u Ivancu. Novo kino prve posjetitelje dočekuje u punom sjaju – s modernom tehnikom za kinoprojekcije u 3D i 2D tehnici, novim sjedalima, platnom, akustičnim zidnim oblogama, posve drukčijim uređenjem interijera i bine, s novim ulazima itd.

Svečano otvaranje bit će sutra u 18 sati za goste i uzvanike iz političkog, gospodarskog, kulturnog, sportskog i društvenog života grada Ivanca i šire.

Uz gradonačelnika Milorada Batinića i ravnatelja Pučkog otvorenog učilišta Marija Kramara, očekuje se da će se okupljenima na svečanosti obratiti i predstavnici Ministarstva kulture i Varaždinske županije. Otvaranje će pjesmom uljepšati Vokalni ansambl Sakcinski.

Nakon završetka službenog dijela svečanosti uslijedit će razgledavanje dvorane i druženje gostiju i uzvanika, a točno u 19.30 sati svi pozvani moći će pratiti prvu projekciju filma u novoj kinodvorani  i to film Roughe One: Priča iz Ratova zvijezda.

Za sve građane kino se otvara od petka, 30. prosinca, a raspored filmskih predstava i cjenici su u prilogu.

print