Novosti

Fotografija Ivančanina Zorana Stanka na naslovnici kalendara Svjetske meteorološke organizacije za 2017.

Utorak

Fotografija Ivančanina Zorana Stanka na natječaju je Svjetske meteorološke organizacije (WMO) uvrštena među pobjedničke i krasit će samu naslovnicu njena kalendara za 2017. godinu!

Sjajno je to priznanje našem mladom fotografu, pogotovo ako se zna da je na foto natječaj WMO-a stiglo više od 450 fotografija iz cijeloga svijeta te da su, uz dva meteorologa, u žiriju koji je odlučivao o pobjednicima, bila i dva profesionalna fotografa, dva grafička dizajnera i ekipa koja vodi profile WMO-a na brojnim društvenim mrežama. 

Kalendar će se podijeliti svim članicama Svjetske meteorološke organizacije kojih je 191, a dobit će ga i sudionici godišnjeg summita UN-a u ožujku sljedeće godine u Maroku, gdje će se  voditi razgovori oko klimatskih promjena.

Usto, Zoranova fotografija će biti objavljena i na društvenim mrežama WMO-a (Facebook, Twitter) i krasit će ih mjesec dana, a bit će izložena i na fotografskoj izložbi Svjetske meteorološke organizacije koja se otvara na Svjetski dan meteorologije, 23. ožujka 2017.

Inače, fotografiju je Zoran snimio prije dvije godine, pri usponu na vrh Storžiča u Kamniškim Alpama u Sloveniji, a na njoj je još jedan naš Ivančanin – Bruno Hainž.

Čestitamo!

Link objave na Facebooku: Facebook

print