Novosti

Grad Ivanec i Poslovni dnevnik organiziraju Poslovni uzlet Ivanec 2016. (hotel Orion, 16. lipnja)

Petak

U organizaciji Grada Ivanca i Poslovnog dnevnika u hotelu Orion na Horvatskom u četvrtak će se, 16. lipnja, održati besplatne poslovne edukacije u sklopu projekta Poslovni uzlet grada Ivanca 2016.

Na edukacije su pozvani svi poduzetnici, obrtnici, OPG-ovci, poduzetnici – početnici, nezaposleni, studenti te svi ostali zainteresirani.

Cilj ove poslovne manifestacije, koju Grad Ivanec s Poslovnim dnevnikom organizira drugu godinu za redom, jest pomoć poduzetnicima u stjecanju dodatnih znanja i vještine kojima mogu postati uspješniji i konkurentniji na tržištu rada te upoznavanje s novim trendovima u svijetu poduzetništva.

Poslovni uzlet će kroz iskustva uspješnih poduzetnika i besplatne edukacije za sve zainteresirane obuhvatiti najvažnije teme iz područja biznisa, novih tehnologija, marketinga, vođenja i EU fondova.

Iako su edukacije besplatne, molimo sve zainteresirane da svoje mjesto rezerviraju prijavom na LINK, broj telefona: 01 6326 021 ili na e-mail: [email protected]

Program edukacija je u prilogu. Pozivamo da ga čim prije pregledate i osigurate svoje mjesto na edukacijama koje vam mogu pomoći u poslovanju. Ako želite pomoći svojim kolegama, poznanicima, poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima svog kraja, proslijedite im ovu informaciju kako bi se mogli prijaviti i besplatno sudjelovati na edukacijama.

Za sve zainteresirane besplatni prijevoz do Oriona osigurava Grad Ivanec.

print