Novosti

U Osnovnoj školi Ivanec održana upisna kampanja „Odaberi svoju školu“

Srijeda

U ponedjeljak, 18. travnja, u Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića Sakcinskog u Ivancu održana je upisna kampanja "Odaberi svoju školu". Riječ je o informativnom i savjetodavnom programu namijenjenom svim učenicima osmih razreda i njihovim roditeljima, čiji je cilj da ih se na jednom mjestu obavijesti o mogućnostima upisa u sve srednje škole na području naše županije, o raspoloživim programima obrazovanja te o mogućnostima stipendiranja koje učenicima nude Gospodarska i Obrtnička komora.

Na kampanji u ivanečkoj školi okupio se velik broj roditelja i osmaša iz Ivanca (106), Radovana (24), Klenovnika (24) i Voće (23) koje su ravnatelji i predstavnici svih srednjih škola informirali o obrazovnim programima, upisnim kvotama, uvjetima upisa, o mogućnostima nastavka školovanja itd. U ime Grada Ivanca, sve nazočne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Čedomir Bračko te učenicima preporučio da mudro odvagnu ponuđene obrazovne programe i odaberu onaj koji će im omogućiti da nakon završene srednje škole budu što konkurentniji na tržištu rada.

Na skupu su predstavljeni i obrazovni programi koje u šk. godini 2016./2017. nudi Srednja škola Ivanec, a o njima je govorio dipl. inf. Davor Fodrek.

print