Novosti

STAŽNJEVEC Završeni radovi na uređenju prostora u obnovljenom objektu stare škole

Srijeda

Završeni su radovi na uređenja triju prostorija i hodnika u objektu obnovljene stare škole u Stažnjevcu, koju građani koriste za kulturna (Dani glume) i druga društvena događanja, za sastanke mjesnog odbora i za provođenje izbora kao i za rad mjesnih KUD-ova i udruga.

Riječ je, dakle, o dijelu prostorija koje su ostale nedovršene prije nekoliko godina, prilikom opsežnih  rekonstrukcijskih i adaptacijskih zahvata na preuređenju nekadašnjeg trošnog objekta stare škole u funkcionalni društveni dom.

Uređeni su zidovi i plafon, izvedeni stolarski i električarski radovi, postavljeni su novi podovi, nabavljeni su novi stolovi i stolci, montirana je nova kuhinja.

Po jednu prostoriju za svoj rad će koristiti Kulturno umjetnička udruga Stažnjevec sa svojom Glumačkom družinom Komedijaši te UŠR Stažnjevec, a u jednoj je uređena zajednička kuhinja.

Prostore je uredio Grad Ivanec, koji je i podmirio kompletne troškove građevinskog uređenja prostora te nabave opreme i namještaja, a na čemu je gradonačelniku M. Batiniću i v.d. pročelnice Ireni Kresonja zahvalio predsjednik Vijeća MO-a Stažnjevec Miroslav Rohtek sa članovima Vijeća Marinom Đurasek i Marinom Krogom.

Domaćine veseli i vijest da će početkom sljedećeg tjedna ovogodišnji radovi na asfaltiranju gradskih cesta biti otvoreni upravo u Stažnjevcu.

 Inače, u sklopu modernizacije bit će asfaltiran i prostor ispred stare stažnjevečke škole.

print