Novosti

Poziv za dostavu podataka za potrebe izrade baze poduzetnika početnika na području grada Ivanca

Ponedjeljak

Poslovna zona Ivanec d.o.o. poziva sve poduzetnike početnike koji su s poslovanjem počeli tijekom 2016., 2017. i 2018. godine da dostave podatke o svom poslovnom subjektu za potrebe izrade jedinstvene baze poduzetnika početnika.

Prikupljeni podaci koristit će se isključivo u svrhu informiranja o novim i postojećim uslugama koje Poslovna zona Ivanec d.o.o. nudi u sklopu svojeg poslovanja.

Kao poduzetnicima početnicima, na raspolaganju su vam brojne usluge i benefiti koji služe za unapređenje tržišne pozicije, poslovanja i osobnih kompetencija.

Pritom posebno ističemo mogućnost apliciranja vaših projekta na EU i nacionalne natječaje s ciljem povlačenja bespovratnih sredstava za razvoj poslovanja i povećanje konkurentnosti.

Osim navedenog, možete koristiti i brojne besplatne usluge koje uključuju edukacije tematski vezane uz aktualne poslovne prilike i izazove s kojima se svakodnevno susrećete.

Redovito se organiziraju i savjetovanja o aktualnim EU natječajima i javnim pozivima.

U sklopu novoosmišljenih visokokvalitetnih usluga Poslovne zone Ivanec d.o.o., na raspolaganju vam je usluga mentorstva, novi oblici web promidžbe, razne interaktivne tribine te individualno prilagođeni poslovni susreti poduzetnika (B2B).

Kako više ne biste propuštali prilike i mogućnosti koje vam se nude za razvoj poslovanja i poduzetničke ideje, sugeriramo da svakako ispunite i dostavite informativni upitnik.

Time ćete ujedno osigurati redovito i pravodobno primanje važnih informacija i obavijesti.

INFORMATIVNI UPITNIK

  • Rok za dostavu podataka je 30. studeni 2018. godine. 
  • Sve informacije na tel. 042/645-435.
print