Novosti

Gradonačelnik M. Batinić sazvao sastanak s poduzetnicima s područja grada Ivanca

Ponedjeljak

S obzirom na tekuće pripreme za donošenje proračuna i ključnih gradskih programa i planova za 2019. godinu, a u nastojanju da se u donošenju planskih i strateških dokumenata saslušaju mišljenja, prijedlozi i potrebe poduzetnika, gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić na sastanak je pozvao sve članove Poslovnog kluba Ivanec te sve ostale zainteresirane poduzetnike s područja grada Ivanca.

Sastanak će se u Gradskoj vijećnici održati sutra, u utorak, 16. listopada, s početkom u 18.30 sati.

Na skupu će poduzetnici biti upoznati s aktualnim izmjenama i dopunama gradskih prostorno-urbanističkih planova (Prostorni i Urbanistički plan, Detaljni plan uređenja zone užeg centra grada) kao i s planiranom politikom komunalnih i ostalih naknada Grada Ivanca u 2019. godini. 

Posebna tema bit će posvećena funkcioniranju sustava javne komunalne usluge na području grada Ivanca.

Uz razgovor i upoznavanje s drugim smjernicama gradske politike u 2019. godini važne za poduzetnike, M. Batinić će se i s pozicije saborskog zastupnika osvrnuti na pojedina aktualna gospodarska kretanja u zemlji i o tome kako će se očekivana zakonska rješenja na nacionalnoj razini reflektirati na poslovanje poduzetnika.

U radu skupa sudjelovat će i predstavnici Poslovne zone Ivanec d.o.o., Upravnog odjela za urbanizam, komunalne poslove i zaštitu okoliša Grada Ivanca i Ivkoma d.d. Ivanec.

print