Novosti

Gradi se Društveni dom u Škriljevcu i nastavlja se građenje doma Vuglovec-Gečkovec

Ponedjeljak

Nastavljaju se aktivnosti Grada Ivanca,  na projektima izgradnje društvene infrastrukture, s ciljem ostvarivanja ujednačenog razvoja  svih naselja,  na administrativnom području Grada Ivanca.

Tako su započeli radovi na građenju doma Škriljevec, a nastavljaju se radovi na građenju u Vuglovcu, koji je namijenjen građanima naselja Vuglovec i Gečkovec. Građenje oba doma biti će ove godine do faze „pod krov“ sa ugrađenom fasadnom stolarijom.

Razvoj mreže društvenih domova na području grada, za potrebe lokalnog stanovništva,  predstavlja građenje infrastrukture i iznad prosječnih standarda, koja omogućuje njegovanja kulturne prepoznatljivosti i razvoja organizacija civilnog društva, koji se pokazuje, kao vrlo značajan čimbenik razvoja . Takav pristup temelji se na strateškim osnovama razvoja grada Ivanca do 2020.g, koji ujedno predstavlja i mjeru razvitka pojedinih naselja.

Gradilišta je posjetio zamjenik gradonačelnika Branko Putarek u pratnji predstavnika tvrtke IPC -ING d.o.o. iz Ivanca, koja u projektima vrši stručni nadzor građenja, Mladena Strmečkog, dipl.ing.građ. 

Ukupna investicija građenja domova, iznosi 880.000,00 kuna, a sredstva su osigurana u proračunu Grada Ivanca.

print