Novosti

U distribuciji je 107. izdanje Ivanečkih novina

Utorak

Novi, 107. broj Ivanečkih novina na svojim stranicama donosi niz novosti iz gradskog života: izvještava o prvom predstavljanju integralnog projekta Aglomeracije Ivanec, 130 milijuna kuna vrijednoj investiciji koja po novac „putuje“ u EU Kohezijski fond; o potpisivanju ugovora kojimjej Gradu Ivancu dodijeljeno 3,6 milijuna bespovratnih kuna iz EU Fonda za ruralni razvoj za gradnju ceste i parkirališta u Prigorcu, o dodjeli 4,5 milijuna kuna iz EU Fonda za regionalni razvoj za energetsku obnovu Srednje škole Ivanec, u sklopu koje će se obnoviti i rasvjeta te kopelit stakla na srednjoškolskoj sportskoj dvorani.

Od ovog broja krenula je i edukacija građana tematski vezana uz nove propise o gospodarenju otpadom – pročitajte kakve nas obveze očekuju od 1. svibnja ove godine.

Ivanečke novine donose i detaljna izvješća s 8. i 9. sjednice Gradskog vijeća Ivanec, kao i niz drugih vijesti – o problematici rješavanja Hitne pomoći u Ivancu, o početku rada Upravnog vijeća fundacije Pro vitae u novom sastavu, o konstituiranju Savjeta mladih Grada Ivanca, o sastanku s drvoprerađivačima i početku marketinške kampanje s ciljem animiranja učenika za upis u stolare.

Uz cijeli niz izvješća o godišnjim skupštinama naših udruga, Ivanečke novine izvještavaju i o brojnim drugim aktivnostima gradskih organizacija, udruga, sportskih klubova i društava.

Povezani dokumenti

print