Novosti

U subotu, na blagdan Sveta tri kralja, tradicionalno 8. pješačenje DŠR-a Lančić-Knapić

Utorak

Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić za zainteresirane rekreativce svih uzrasta organizira tradicionalno „8. grupno pješačenje na blagdan Sveta tri kralja“ u subotu, 6. siječnja u 9 sati.

OKUPLJANJE: od 8 sati u društvenom domu u Knapiću, polazak je u 9 sati.

PRIJAVE I DONACIJE: Mole se sudionici pješačenja stariji od 14 godina da donacijom od 30 kuna pomognu u pokrivanju troškova organizacije pješačenja. Donacije se prikupljaju od 8 do 8.45 sati. Za sve sudionike osigurana je hrana i piće. Svi sudionici pješačenja, i djeca i odrasli, trebaju se prijaviti za zapisnički stol zbog evidencije točnog broja izletnika.

PJEŠAČKA RUTA s povratkom iznosi 9 kilometara: Knapić – Pišće – Risje – Žgano vino – Skradnjak – Knapić. Na Žganom vinu slijedi odmor, a sudionike dočekuje  kuhano vino, topli čaj, jeger i domaći specijaliteti. Slijedi povratak do društvenog doma u Knapiću gdje sudionike čeka druženje i zabava u ugodnom prostoru uz topli obrok.

Manifestaciju „8. pješačenje na blagdan Sveta tri kralja“ podržava Turistička zajednica grada Ivanca.

Organizirano pješačenje za sve uzraste jedna je od temeljnih rekreativnih aktivnosti zacrtanih u godišnjim planovima rada DŠR Lančić – Knapić.

DŠR redovito od 2011. godine održava svoje „Pješačenje na blagdan Sveta tri kralja“ u kojem sudjeluje i do 250 rekreativaca. Za ovu masovnu rekreativnu manifestaciju organizatori primaju niz pohvala jer ovakvu vrstu staze mogu proći svi uzrasti, bez obzira na stupanj tjelesne spremnosti, a sve uz druženje i dobru zabavu.

INFO:

print