Novosti

7. pješačenje na blagdan Sveta tri kralja u organizaciji DŠR-a Lančić-Knapić

Utorak

Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić za zainteresirane rekreativce svih uzrasta u petak, 6. siječnja, organizira tradicionalno „7. grupno pješačenje na blagdan Sveta tri kralja“.

Okupljanje je od 8 sati u društvenom domu u Knapiću, a početak pohoda je u 9 sati.

Pješačka ruta (s povratkom) duga je 9 kilometara, a odvija se na relaciji: Knapić – Pišće – Risje – Žgano vino – Skradnjak – Knapić.

Na izvorištu Žgano vino na obroncima Ivančice sve sudionike pohoda dočekat će topla okrepa (kuhano vino, topli čaj, jeger i domaći specijaliteti). Nakon toga slijedi povratak do društvenog doma u Knapiću, gdje izletnike čeka druženje i zabava u ugodnom prostoru uz topli obrok i osvježavajuća pića.

Mole se sudionici pješačenja stariji od 14 godina da donacijom od 30 kuna pomognu u pokrivanju troškova organizacije pješačenja. Donacije se prikupljaju do 8.45 sati.

Svi sudionici pješačenja, i djeca i odrasli, trebaju se prijaviti za zapisnički stol zbog evidencije.je točnog broja sudionika pješačenja.

Organizirano pješačenje za sve uzraste jedna je od temeljnih rekreativnih aktivnosti zacrtanih u godišnjim planovima rada DŠR-a Lančić – Knapić. DŠR redovito od 2011. godine održava tradiciju ovakvih pješačenja, na koja se odaziva i do 250 rekreativaca.

Za ovu masovnu rekreativnu manifestaciju organizatori primaju niz pohvala, to više što spomenutu pješačku rutu mogu proći svi uzrasti bez obzira na stupanj tjelesne spremnosti, a sve uz druženje i dobru zabavu.

INFO:  www.dsr-lancic-knapic.hr

print