Novosti

Održani radni sastanci predstavnika Grada Ivanca i poduzetnika s tvrtkom TRIPLE A

Srijeda

U utorak, 15. studenog, u ivanečkoj Gradskoj vijećnici održan je radni sastanak predstavnika Grada Ivanca s vodstvom austrijske tvrtke TRIPLE A. Riječ je o organizaciji koja na svjetskom ekonomskom tržištu posluje već četrdesetak godina. Novina koju trenutačno nudi u Hrvatskoj jest posebna ekonomska ekspertiza i analiza orijentirana na procjenu profitabilnosti pojedinih projekata i investicija te njihov direktan utjecaj na rast i razvoj lokalne zajednice, ali i poduzeća.

Nakon uvodnih riječi direktorice Poslovne zone Lane Labaš, pročelnica Marina Držaić na sastanku je predstavila neke od kapitalnih gradskih projekata usmjerenih razvitku gospodarstva i turizma u Ivancu, a tijekom jednosatnog razgovora gosti su detaljnije predstavili svoju metodologiju rada i očekivane te zajamčene rezultate. U radu sastanka sudjelovao je i dogradonačelnik Čedomir Bračko.

Nakon sastanka s predstavnicima Grada, održana je i prezetnacija za nekoliko zainteresiranih poduzetnika.

Održano savjetovanje dio je programa potpore koji za ivanečke poduzetnike kontinuirano provode Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o.

print