Novosti

Javni poziv ugostiteljima i OPG-ima za sudjelovanje na Ivanečkim rudarskim danima 2015.

Utorak

Turistička zajednica grada Ivanca uputila je svim zainteresiranim ugostiteljima i OPG-ima poziv za sudjelovanje na manifestaciji Ivanečki rudarski dani koja će se u Ivancu održati u subotu, 5. prosinca.

U želji da se na jednom mjestu kvalitetno predstavi gastronomska ponuda ivanečkoga kraja s naglaskom na ponudu tradicijskih delicija izvorne zagorske kuhinje te, ujedno, i ponuda vina i drugih pića, Turistička zajednica pozvala je sve zainteresirane da svoje sudjelovanje prijave najkasnije do 25. studenog na e-mail: [email protected] ili na adresu: Turistička zajednica grada Ivanca, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, 42240 Ivanec. Sve ostale informacije dostupne su na mob. 098 395 027. 

Manifestacija se organizira u cilju turističke promidžbe Ivanca i cijelog našeg kraja, kao jedan od glavnih sadržaja Ivanečkih rudarskih dana kojima se Ivanec o proslavi Dana sv. Barbare, zaštitnice rudara, sjeća svoje duge rudarske tradicije koja je bila temelj kasnijem industrijskom razvoju Ivanca.

Uz Grad Ivanec, manifestaciju podržavaju i Ministarstvo turizma RH, Hrvatska turistička zajednica, TZ Varaždinske županije, muzejske i druge ustanove.

 

print