Novosti

Torta za mališane dječjih vrtića u Ivancu i Radovanu u povodu Međunarodnog dana djeteta i Dječjeg tjedna

Ponedjeljak

Da Grad Ivanec i ove godine nije zaboravio mališane Dječjeg vrtića Ivančice i njegova Područnog odjeljenja u Radovanu u povodu obilježavanja Dječjeg tjedna (5. – 11. listopada) i Međunarodnog dana djeteta, govore velike čokoladne torte kojima su ih u ponedjeljak, 5. listopada, obradovali gradski čelnici.

Mališani ivanečkog Dječjeg vrtića Ivančice svojim su gostima zauzvrat otpjevali nekoliko vedrih pjesama, a usto su spremno odgovarali na brojna pitanja koja im je uputio dogradonačelnik Branko Putarek u društvu ravnateljice Suzane Divjak. Poručili su da jedva čekaju i druga događanja kojima će obilježiti Dječji tjedan, a posebice se raduju berbi kestena u Prigorcu. Njihova radost kulminirala je paljenjem velikih prskalica na torti koja je potom „planula“ u rekordnom roku.

Dogradonačelnik Čedomir Bračko obišao je četrdesetero mališana Područnog vrtića u Radovanu te im zaželio da budu veseli, zdravi, raspjevani i marljivi. Uz brojne igre, pjesmu i ples, ovi su mališani najavili posjet Ivancu kako bi nazočili lutkarskoj predstavi „Jesenske mudrolije“ koja će se održati u petak, 9. listopada, u Dječjem vrtiću Ivančice u Ivancu.

print