Novosti

EU PROJEKT „Poslovni anđeo“ D. Štetner nastavlja s individualnim mentoriranjem ivanečkih poduzetnika

Petak

Ivanečki poduzetnici nastavljaju koristiti novu visokokvalitetnu uslugu osmišljenu u sklopu aktualnog EU projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“. 

Tako je u srijedu, 11. travnja, uslugu individualnog poslovnog mentorstva koristio mladi ivanečki poduzetnik Ivan Goran Žunar iz obrta za grafički dizajn i srodne djelatnosti Design studio Ivan Goran Žunar.

Poduzetnik početnik poduzeće je osnovao 2018. godine, a svoje dosadašnje radove, poslovne planove i zahvate predstavio je svom mentoru, predsjedniku udruge Crane Davorinu Štetneru.

Kroz višesatnu edukaciju dogovorena je daljnja suradnja i nastavak programa mentorstva. Također, mladi je poduzetnik dobio niz korisnih savjeta o tome kako unaprijediti poslovanje, proširiti tržište i ugovoriti nove poslove.

Poduzetnici početnici iz poduzeća DIV PLASTIC d.o.o. iz Petrijanca i Geneea d.o.o. iz Ivanca, koji su do sada koristili uslugu poslovnog mentorstva, u međuvremenu su u kontinuiranom kontaktu sa Štetnerom, koji angažirano prati njihov rad.

Provedba usluge individualnog poslovnog mentorstva nastavlja se i dalje u sklopu travanjskih Info dana, a više informacija o mogućnostima sudjelovanja u programu Poslovnog mentorstva dostupno je ovdje.

Više informacija o udruzi Crane, poslovnim anđelima i Davorinu Štetneru moguće je pronaći na linku: http://crane.hr/.

Podsjetimo, ukupna vrijednost predmetnog projekta u sklopu kojeg se održava i navedeno mentorstvo je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova.

print