Novosti

U četvrtak, 24. svibnja, 13. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Četvrtak

Nova, 13. po redu sjednica Gradskog vijeća Ivanca sazvana je za četvrtak, 24. svibnja.

Na dnevnom redu je petnaestak točaka, od kojih je većina vezana uz izvješća o poslovanju gradskih ustanova i o realizaciji gradskih programa u 2017. godini.

Pred vijećnicima će se tako naći financijska izvješća o poslovanju Pučkog otvorenog učilišta Đuro Arnold, Dječjeg vrtića Ivančice i Gradske knjižnice i čitaonice Gustav Krklec, zatim, Izvješće o provođenju Akcijskog plana provođenja strateških projekata za 2017., a koji su dio Strategije razvoja Grada Ivanca za razdoblje 2014. – 2020. te Izvješće o korištenju sredstava proračunske zalihe za razdoblje siječanj – travanj 2018. godine.

Na dnevnom redu su i izvješća o realizaciji gradskih programa u 2017. godini – kulture, sporta i socijalne skrbi te donošenje Odluke o izvršenju proračuna Grada za 2017.

U nastavku sjednice slijedi donošenje Rješenja o imenovanju ravnatelja Dječjeg vrtića Ivančice, donošenje Odluke o dopuni Odluke o socijalnoj skrbi Grada Ivanca, a pred vijećnicima će se naći i prijedlog Odluke o dodjeli javnih priznanja Grada Ivanca za 2018. godinu.

Također, na dnevnom redu je i donošenje Zaključka o davanju jamstva Pučkom otvorenom učilištu na dugoročno zaduženje radi rekonstrukcije i adaptacije poslovnog objekta Učilišta te za nabavu opreme.

Sjednica počinje u 19 sati.

print