Novosti

U distribuciji je 103. izdanje Ivanečkih novina

Ponedjeljak

Do svih kućanstava na administrativnom području našega grada stiže 103. broj Ivanečkih novina.

U izdanju za mjesec studeni glavne teme su petogodišnji programi modernizacije nerazvrstanih cesta i uređenja svih gradskih groblja u razdoblju 2018. – 2022. godine.

Novine donose i izvješća o obavljenim modernizacijskim radovima na nerazvrstanim i na županijskim cestama, o asfaltiranju nogostupa Ivanec – Jerovec te o drugim komunalnim i vodotehničkim radovima.

Nadalje, cijeli set vijesti vezan je uz gospodarske teme, odnosno načine na koji Grad Ivanec promovira svoje business friendly okruženje.

U tom kontekstu izdvajamo vijesti o dodjeli BFC znaka Gradu Ivancu, o nastupu na Gospodarskom sajmu u Varaždinu, o sastanku koji je Projektni ured za EU fondove održao s poduzetnicima koji su ostvarili bespovratna sredstva iz EU fondova, o pozivu poduzetnicima i dr.

Na stranicama novog izdanja Ivanečkih novina dostupno je i detaljno izvješće sa 4. sjednice Gradskog vijeća Ivanec te više drugih aktualnih tema – o iznalaženju rješenja za Hitnu u Ivancu te o prijmu gradonačelnika za vatrogasce i dogovoru da se u proračunu za sljedeću i iduće godine za vatrogastvo osigura više novca.

Cijeli niz tema vezan je i uz rad naših udruga i kulturni život pa u vezi s time izdvajamo reportaže s tradicionalne trebitve kuruze Društva Maska i s međunarodne Gljivarijade te izvješća s koncerta duhovne glazbe Kaliopa, s izložbe fotografija Zorana Stanka u Muzeju planinarstva itd.  

Uz niz vijesti iz sportskog i rekreacijskog života naših udruga i sportskih klubova, Ivanečke novine bilježe i druge zanimljivosti iz života našega grada.

Povezani dokumenti

print