Novosti

Poziv poduzetnicima za sudjelovanje u anketi o potrebama poduzetnika za novim uslugama

Petak

Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove pozivaju sve poduzetnike i obrtnike da ispune anketu pod nazivom „Istraživanje potreba poduzetnika za novim uslugama“.

Anketa se provodi u svrhu nastavka kontinuiranog razvoja novih usluga  Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove. Kroz dobivene rezultate istraživanja žele se detektirati konkretne usluge koje nedostaju na tržištu kako bi se adekvatno odgovorilo na prepoznati nedostatak.

Grad Ivanec na nacionalnoj i međunarodnoj razini prepoznat je kao lokalna samouprava koja svojim aktivnostima i mjerama potiče poduzetništvo i prati potrebe poduzetnika, a ispunjavanjem ankete u nastavku osiguravate vrijedne informacije, nužne za daljnji kontinuirani razvoj povoljnog poslovnog okruženja.

Kratku anketu potrebno je ispuniti do 23.07.2017. godine.

Anketa je poslana mailom svim poduzetnicima i obrtnicima koji se nalaze u bazama Projektnog ureda Grada Ivanca za EU fondove, a moguće ju je ispuniti na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0v_Fy9MkU_bRD7-iCOablgR2qlzd3lybozHpwMAhFz83T4A/viewform?usp=sf_link.

print