Novosti

U sklopu aktivnosti Vijeća za prevenciju Grada Ivanca: U petak predstava Droga - reci drogi NE!

Utorak

U petak, 15. studenog, u Kinodvorani Ivanec će za učenike osmih razreda matične Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog i njene područne škole u Salinovcu te za dio učenika sedmih razreda biti održana edukativno – informativna predstava Droga – reci drogi NE!

Predstavu će izvesti Thearto projekt iz Zagreba.

Predstava je rezultat dobre suradnje Policijske postaje Ivanec i njena zapovjednika Marija Medenjaka s Gradom Ivancem, a realizira se u sklopu aktivnosti gradskog Vijeća za prevenciju vezanih uz programe prevencije zloporabe droge koji se provode u povodu Mjeseca borbe protiv ovisnosti (15. studenog – 15. prosinca).

Naime, praćenjem sigurnosne problematike na području grada policija je u zadnje vrijeme ustanovila ponešto izraženiju problematiku vezanu uz zloporabu droga i to na način da bilježi povećanje broja slučajeva posjedovanja i konzumacije marihuane od strane adolescenata.

Budući da je zadaća policije ukazivati na sigurnosne probleme i u vezi s time predlagati i poduzimati određene preventivne aktivnosti, dogovoreno je da će Grad pokriti troškove tematske predstave kojom će se mladi upozoriti na opasnosti konzumacije droga.

Tekst i režiju predstave potpisuje Zijah Sokolović, a u glavnim ulogama igraju Ivana Krizmanić i Jerko Marčić.

Povezani dokumenti

print