Novosti

POZIV GRAĐANIMA Danas do 19 sati dođite u Varteksov Modabus na ivanečkoj špici

Ponedjeljak

Sve zainteresirane građane pozivamo da danas (ponedjeljak, 1. srpnja) svrate u Modabus varaždinskog Varteksa koji je parkiran na ivanečkoj gradskoj špici.

U Modabusu možete razgledati najrazličitije odjevne predmeta i kombinacije za žene i muškarce iz proizvodnog asortimana Varteksa; također, u kabinama Modabusa možete ih isprobati te licu mjesta kreirati narudžbu.

Odazivajući se zamolbi Varteksa da mu dopusti Modabus parkirati i građanima ga staviti na raspolaganje na jednoj od najfrekventnijih gradskih lokacija, Grad Ivanec rado je izišao u susret ovoj tvrtki te omogućio i korištenje električne energije za uređaje u autobusu, uključujući i klimu.

Ovime i Grad Ivanec nastoji dati skroman doprinos velikoj poslovnoj transformaciji kroz koju prolazi Varteks u nastojanju da održi i sačuva stoljetnu tekstilnu tradiciju.

Modabus je novi oblik modnog šopinga koji se Varteks što više želi približiti kupcima.
-Već sto godina posvećeni smo izradi savršenih odijela. Isprobajte ih u svom susjedstvu, uz pomoć modnih savjetnika, recite nam svoje mišljenje ili odmah kupite u našem webshopu uz pomoć naših asistenata, uz dostavu na kućna vrata - pozvao je Varteksov većinski vlasnik Nenad Bakić, u ime 1055 zaposlenika Varteksa.

Modabus u Ivancu ostaje danas do 19 sati.

print