Novosti

U tijeku anketiranje poduzetnika i udruga o zadovoljstvu komunalnim uslugama

Ponedjeljak

Od danas (ponedjeljak, 4. ožujka) do 20. ožujka provodit će se anketa kojom Grad Ivanec, Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Poslovni klub Ivanec od lokalnih poduzetnika i udruga žele dobiti podatke o tome u kolikoj su mjeri zadovoljni razinom komunalnih usluga na području grada – održavanjem prometnica, javne rasvjete, odvodnje, vodoopskrbe, javnih i zelenih površina, sustavom odvoza komunalnog otpada, brzinom i načinom rješavanja upita i reklamacija itd.

Ovako prikupljeni podaci omogućit će Gradu i Poslovnoj zoni da steknu širi uvid u ovu tematiku, odnosno da od poslovne zajednice i udruga dobiju korisne informacije koje će biti osnova za otklanjanje eventualnih manjkavosti, ali i za planiranje daljnjih potrebnih ulaganja u komunalnu djelatnost i prateću infrastrukturu, a sve u cilju podizanja kvalitete komunalnih usluga.

Na ispunjavanje ankete pozvani su svi poduzetnici i obrtnici, bez obzira na veličinu i djelatnost, kao i organizacije civilnog društva.

Anketa je upućena na e-mail adrese tristotinjak ivanečkih poduzetnika, obrtnika i udruga, a svi su zamoljeni da je putem online obrasca dostupnog na linku https://goo.gl/forms/q17xER6481yGbeab2 ispune do 20. ožujka 2019. godine.

print