Novosti

U utorak, 14. studenog, radni sastanak gradonačelnika M. Batinića s poduzetnicima

Ponedjeljak

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić za utorak je, 14. studenog, sazvao radni sastanak s poduzetnicima koji posluju na području grada Ivanca.

Riječ je o jednom od redovitih sastanaka koje gradonačelnik nekoliko puta godišnje održava s predstavnicima lokalne poslovne zajednice kako bi ih upoznao s aktualnim gradskim planovima i projektima koji su direktno ili indirektno vezani (i) uz poduzetnike, s njima se konzultirao o prijedlozima vezanim uz visinu naknada koje propisuje Grad te im ponudio suradnju gradskih službi, Poslovne zone Ivanec d.o.o. i Projektnog ureda za EU fondove u cilju lakše realizacije njihovih poduzetničkih inicijativa.

Na sutrašnjem sastanku bit će riječi o temi Programa modernizacije nerazvrstanih cesta na području grada Ivanca 2018. – 2022. i modelu njihova financiranja koji je gradonačelnik nedavno predložio i mjesnim odborima za razdoblje 2018. – 2032., a kojim je od 1. siječnja iduće godine predviđeno povećanje komunalne naknade od 15 posto, s time da bi se prikupljena sredstva do 2032. godine usmjeravala strogo namjenski, isključivo za modernizaciju ulica i cesta.

S obzirom na to da je dio tematike vezan i uz poduzetnike, odnosno lokacije na kojima posluju, gradonačelnik ih na sastanku želi upoznati s pojedinim modernizacijskim planovima i čuti njihova razmišljanja, sugestije i zahtjeve.

Sastanak će se održati u Gradskoj vijećnici Ivanec, a počinje u 11 sati.

print