Novosti

Grad Ivanec organizirao druženje 860 umirovljenika starijih od 76 godina

Petak

Više stotina građana treće životne dobi u četvrtak se, 8. prosinca, okupilo u dvorani KTC-a na blagdanskom druženju koje za svoje najstarije stanovnike tradicionalno priređuje Grad Ivanec. Na druženje je bilo pozvano 860 građana starijih od 76 godina, a za svakog od njih Grad je osigurao i prigodan poklon.

Na ulazu u dvoranu dočekali su ih gradski vijećnici te im uručili vrećice s prehrambenim artiklima, simboličan znak kojim Grad pokazuje da nije zaboravio na svoje najvremešnije stanovnike. U podjelu paketa uključili su se i gradonačelnik Milorad Batinić i njegov zamjenik Čedomir Bračko te pojedini vijećnici svih stranaka koje participiraju u Gradskom vijeću Ivanca.

Svima okupljenima na početku se prigodno obratio gradonačelnik Batinić i zahvalio im na doprinosu koji su za svog aktivnog radnog vijeka ugradili u razvitak Ivanca te im ujedno uputio čestitke za predstojeće blagdane.

Ugodno druženje uz večeru, gemište i sokove umirovljenicima su uljepšali članovi Glumačke družine Komedijaši iz Stažnjevca, koji su ih nasmijali komedijom Afrička šljiva iz našeg vrta. Zabava je nastavljena uz glazbeni sastav Stari zajci, a program je vodila Ivana Matić.

print